Wesela - Menu

Zachęcamy do zapoznania się z propozycjami naszego menu.

Istnieje możliwość modyfikacji dań po konsultacji z Szefem Kuchni (również diety wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe i inne wykluczeniowe).

 

MENU Paryż

I Danie serwowane:

 

Menu dla dzieci:

 

Przystawki w stół:

 

II Danie serwowane:

panierowany schab środkowy, tłuczone ziemniaki z okrasą, kapusta zasmażana z koprem

 

III Danie serwowane:

zupa gulaszowa po węgiersku

 

IV Danie serwowane:

barszcz czerwony z krokietem mięsnym lub pieczarkowym

 

Bufet słodki:

 

Wiejski stół

mięsa pieczyste, pasztety oraz wyroby własne - kiełbasy, salceson, kaszanka, smalec ze skwarkami, warzywa i grzyby marnowane, ogórki kiszone, bochen chleba na zakwasie, sosy do wyboru, kociołek z żurkiem, nalewka domowa.

 

Prosiak podany w całości

prosie pieczone na ruszcie nadziewane kaszą, skwarkami i jabłkiem serwowane przez szefa kuchni

 

Live cooking

pierogi 2 rodzaje: z kaszanką i cynamonem lub tradycyjne, mięso w sosie z leśnych grzybów i kaszą pęczak z tymiankiem, makaron sepia z owocami morza w sosie maślano-winnym


MENU Wenecja

Przystawka:

płatki pieczonego indyka z musem różanym na roszponce i malinach

 

I Danie serwowane:

 

Deser serwowany:

mus czekoladowy z wiśnią w likierze

 

Menu dziecięce:

 

Przystawki w stół:

 

Bufet słodki:

 

II Danie serwowane:

devolay nadziewany serem i masłem, purre ziemniaczane, surówka colesław

 

III Danie serwowane:

żurek staropolski z grzybami, jakiem i z domową kiełbasą

 

IV Danie serwowane:

barszcz czerwony z pasztecikami domowymi nadziewanymi kapustą i grzybami leśnymi

 

Wiejski stół

mięsa pieczyste, pasztety oraz wyroby własne - kiełbasy, salceson, kaszanka, smalec ze skwarkami, warzywa i grzyby marnowane, ogórki kiszone, bochen chleba na zakwasie, sosy do wyboru, kociołek z żurkiem, nalewka domowa

 

Prosiak podany w całości

prosie pieczone na ruszcie nadziewane kaszą, skwarkami i jabłkiem serwowane przez szefa kuchni

 

Live cooking

pierogi 2 rodzaje: z kaszanką i cynamonem lub tradycyjne, mięso w sosie z leśnych grzybów i kaszą pęczak z tymiankiem, makaron sepia z owocami morza w sosie maślano-winnym

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Więcej informacji na temat polityki dostępne w zakładce Polityka Bezpieczeństwa.

Akceptuję pliki cookies z tej witryny